> το παρόν
  - ιστορία εστιατορίου
  - μενού "παρόν"
  - λίστα κρασιών
  - η κουζίνα μας
  - τα προϊόντα μας
> το παρελθόν
> το μέλλον
> εκδηλώσεις
> κρατήσεις
> επικοινωνία
   
   
   



γεύσεις από το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον.



10 σπάνια Ελληνικά λευκά & 10 σπάνια Ελληνικά ερυθρά... στο τραπέζι σας!
Επιλέξτε την καλύτερη Ελληνική ποικιλία κρασιού για τον τρύγο του 2011,
τον μήνα Μάϊο στο Cucina Fresca και την Υπόγεια Ταβέρνα!

> Λευκό Ελληνικό Kρασί της χρονιάς 2011
Αποτελέσματα σε δείγμα 109 ποτηριών κρασιού την περίοδο 1.5.2012 εώς 22.5.2012
Η ποικιλία Βιδιανό προστέθηκε 1 εβδομάδα αργότερα στον διαγωνισμό μας.
> Λευκό Ελληνικό Kρασί της χρονιάς 2011

Επιλέξτε μεταξύ 10 σπάνιων λευκών Ελληνικών ποικιλιών κρασιού και αναδείξτε την καλύτερη!


ΑΣΠΡΟΥΔΙ
Λακωνία

ΒΙΔΙΑΝΟ

Κρήτη

ΚΑΚΟΤΡΥΓΗΣ
Κέρκυρα

ΚΥΔΩΝΙΤΣΑ
Λακωνία

ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΛ.
Λήμνος
 
         

ΜΠΕΓΛΕΡΙ
Ικαρίας

ΠΡΙΚΝΑΔΙ
Νάουσα

ΡΟΚΑΝΙΑΡΗΣ
Αργολίδα

ΣΚΛΑΒΟΣ
Αργολίδα

ΤΙΝΑΚΤΟΡΩΓΟΣ
Ηλεία

H σειρά που εμφανίζονται τα κρασιά είναι αλφαβητική και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τέλος του διαγωνισμού.

Επιλέξτε μεταξύ 10 σπάνιων ερυθρών Ελληνικών ποικιλιών κρασιού και αναδείξτε την καλύτερη!

Αποτελέσματα σε δείγμα 80 ποτηριών κρασιού την περίοδο 1.5.2012 εώς 22.5.2012
Οι ποικιλίες Μανδηλαριά και Πετροκόρυθο είναι Ροζέ και σερβιρίστηκαν κρύες
Η ποικιλία Μούχταρο λόγο έλλειψης, διαγωνίστηκε 1 εβδομάδα λιγότερο στον διαγωνισμό μας.

ΑΥΓΟΥ-ΣΤΙΑΤΗΣ

Ηλεία

ΚΟΤΣΙΦΑΛΙ
Κρήτη

ΛΗΜΝΙΟ
Λήμνος

ΜΑΝΔΗΛΑΡΙΑ
Ικαρία

ΜΟΣΧΟ-ΜΑΥΡΟ
Θεσσαλονίκη
 
         

ΜΟΥΧΤΑΡΟ
Θήβα

ΠΕΤΡΟ-ΚΟΡΥΘΟ
Κέρκυρα

ΣΚΥΛΟ-ΠΝΙΧΤΗΣ
Ζάκυνθος

ΧΥΔΗ-ΡΙΩΤΙΚΟ
Μυτιλήνη

ΦΩΚΙΑΝΟ
Ικαρία

H σειρά που εμφανίζονται τα κρασιά είναι αλφαβητική και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τέλος του διαγωνισμού.