> το παρόν
  - ιστορία εστιατορίου
  - μενού "παρόν"
  - λίστα κρασιών
  - η κουζίνα μας
  - τα προϊόντα μας
> το παρελθόν
> το μέλλον
> εκδηλώσεις
> κρατήσεις
> επικοινωνία
   
   
   γεύσεις από το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον.Κλασσική Ιταλική τροτορία με φρέσκα χειροποίτα ζυμαρικά που φτιάχνει καθημερινά ο Σεφ Nikkole Sokoli, όπως Φεντουτσίνι, Λιγκουίνι, Καζαρέτσε, Λαζάνια, Τορτελίνια!


Στην "Κυρίως Σάλα" του εστιατορίου μας θα βρείτε γεύσεις από το παρόν, με φρέσκα εποχιακά υλικά μαγειρεμένα σύμφωνα με κλασσικές σπιτικές Ιταλικές συνταγές. (μενού "παρόν")

Το εστιατόριο μας βρίσκεται σε ένα ήσυχο πεζόδρομο την Ευφορίωνος που καταλήγει στην πόρτα του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, στον πεζόδρομο του Αγ. Σπυρίδωνος που καταλήγει στην πόρτα του Ιερού Ναού του Αγ.Σπυρίδωνα και στην οδό Αρκτίνου 8. (χάρτης)

Διακοσμημένο με ζεστά χρώματα ξύλου, άνετα έπιπλα κάτω από τα 9 μέτρα ύψους θολωτό ταβάνι του, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να απολάυσει ο επισκέπτης το δείπνο του με άνεση. (φωτογραφίες)

Στο χώρο αυτόν λειτούργησαν τα επιτυχημένα εστιατόρια "Πόρτες" και "Πάρτυ", πρωτοπόρα για την εποχή τους, χαράζοντας πορεία στην διασκέδαση της Αθήνας! (ιστορία εστιατορίου)

Η αδιαφιλονίκητη και διαχρονική αγάπη του κόσμου, για τον σημείο που δεσπόζει το εστιατόριο μας στην ευρύτερη περιοχή του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, δημιουργεί την αύρα του χώρου, που θα σημαδεύσει την κάθε επίσκεψη σας!