> το παρόν
> το παρελθόν
> το μέλλον
> εκδηλώσεις
> κρατήσεις
> επικοινωνία
   


-------------------------
Δευτέρα-Σάββατο
19:00-00:30
Κυριακή Κλειστά
-------------------------
Ευφορίωνος 17
& Αγ.Σπυρίδωνος
& Αρκτίνου 8
Καλλιμάρμαρο
2107569317
χάρτης
-------------------------γεύσεις από το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον.

αρχική σελίδα / παρόν / Η θεωρία της "Ατέλειας"


@2012

Φανταστείτε τον εαυτό σας μέσα σε ένα δωμάτιο που έχει το σχήμα της τέλειας σφαίρας και είναι κατασκευασμένο από μοντέρνα υλικά με άψογο φηνίσρισμα, σε σκούρα γκρί μολυβί απόχρωση. Ο κακός σεφ του εστιατορίου μας Νικόλ με ένα blanco στο χέρι, σημαδεύει ένα από τα άπειρα σημεία που αποτελούν την τέλεια σφαίρα, δημιουργώντας μία λευκή τελεία ή μία ατέλεια στο τέλειο κατά τα άλλα δωμάτιο...

Το αποτέλεσμα θα είναι όλα τα βλέματα να στραφούν στην ατέλεια σε ποσοστό 100%! Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που θα βρεθεί στο τέλειο σφαιρικό δωμάτιο να επικεντρώσει την προσοχή του σε ένα από τα άπειρα τέλεια σημεία του δωματίου, παρά μόνο στην μοναδική ατέλεια αυτού! Ξαφνικά το τέλειο δωμάτιο αποκτά νόημα που διεγείρει τις αισθήσεις... χάρη σε μία ατέλεια!

Θέλετε επειδή η ζωές μας είναι ατελείς, χωρίς να έχουν προκαθορισμένο τέλος, να μας τραβάει η ατέλεια σε αντίθεση με την τελειότητα?
Θελετε επειδή η έννοια του άπειρου μπορεί να μας τρομάζει?
Το γεγονός είναι ότι η θεωρία της ατέλειας ισχύει και είναι κάτι που εύκολα αποδεικνύεται, όπως και η θεωρία της βαρύτητας.

Υποστηρίζοντας λοιπόν την θεωρία μας, ακριβώς έτσι λειτουργούμε το εστιατόριο μας, κάτι που πολλοί από εσάς έχετε παρατηρίσει! Μπράβο σας, συνεχίστε να γράφετε τις κριτικές σας για το εστιατόριο μας και εμείς θα φροντίσουμε να διορθώσουμε τις ατέλειες που σας ενοχλούν και να δημιουργούμε νέες!

Διαβάστε παλιές και γράψτε νέες κριτικές στο σίτε: